Uhlsport Supergrip HN Keepershandschoenen

Uhlsport Supergrip HN Keepershandschoenen

In deze blog gaan we je van alles vertellen over de Uhlsport Supergrip HN Keepershandschoenen. Een betere handschoen ga je online niet vinden. Een wat duurdere handschoen, maar deze glove is dat het absoluut waard. Bij KeepersTalent.nl geniet je altijd van 10% korting op de adviesprijs + EXTRA korting met de exclusieve kortingscode: 101010.

Uiterlijk

Met deze felle handschoen zorg je voor een opvallende uitstraling. De Uhlsport Supergrip HN Keepershandschoenen zijn fel oranje gekleurd met spikkeltjes op de foam. Op de bovenkant van de vingers zie je kleine ribbelige vormen, wat onderaan de vinger uitmond in dezelfde elementen maar dan in een groter contrast. Midden op de handschoen vind je het Uhlsport logo, één van de bekendste keepersmerken die er bestaat. Verder is het donkerblauwe uitgelopen richting de duim zodat alles een geheel blijft. De sluiting van de handschoen heeft een semi-elast

uhlsport.palm.next.level.oranje.
Uhlsport Supergrip HN Keepershandschoenen

ische latex riem met naamveld waar het ook mogelijk is om je naam te laten bedrukken. Deze gemakkelijke sluiting wordt positief ervaren. Deze handschoen heeft een speciaal 3D-reliëf en impactabsorberende shockzone op de rug van de hand voor uitstekende verweerprestaties.

Pasvorm

De Uhlsport Supergrip HN Keepershandschoenen beschikt niet over fingersave, wat komt met zijn voordelen en nadelen. De voordelen hiervan is dat je maximale flexibiliteit uitbuit, bijna alle professionele keepers spelen zonder fingersave. Een nadeel hiervan is dat je veel minder bescherming hebt rond de vingers, waardoor je gemakkelijker blessures oploopt. De latex heeft ademende perforaties waardoor je handen minder snel gaan zweten. De innovatieve snit zorgt voor omwikkeling van de duim en pink. De materiaalmix bestaat uit latex en neopreen, dit geeft het meeste comfort en de beste flexibiliteit. De omslag zit aan de rand van de hand voor een betere grip. Het Uhlsport-Supergrip foam zorgt voor een hoger gripniveau dankzij geïntegreerde ”high grip elements”. De HN staat voor half negatieve vingers, dat houd in dat de handschoen naar binnen is gestikt waardoor de handschoen wat strakker is, hierdoor heb je ook meer balgevoel.

Specificaties

74% Latex, 8% Polyester, 7% Silicoon, 7% Nylon en 4% PU.