Uhlsport Radar Control

Uhlsport Radar Control Keepershandschoenen

De Uhlsport Radar Control is een lijn keepershandschoenen die Uhlsport heeft uitgebracht tussen 2019/2020. Een keeper die met deze lijn keept is Ajax doelman Kjell Scherpen. We gaan in deze blog vier verschillende handschoenen uitlichten uit deze lijn. De eerste is de Uhlsport Radar Control Absolutgrip Finger Surround Keepershandschoen. De tweede is de Uhlsport Radar Control Absolutgrip HN Keepershandschoen. De derde handschoen is de Uhlsport Radar Control Supergrip Finger Surround Keepershandschoen en de laatste is de Uhlsport Radar Control Supergrip HN Keepershandschoen.

Uhlsport Radar Control Absolutgrip Finger Surround Keepershandschoen

Uhlsport Radar Control
Uhlsport Radar Control keepershandschoen

Een van de kenmerken van deze versie van de Uhlsport Radar Control keepershandschoen is dat hij beschikt over een uitstekende grip. Ook is de handschoen een rolvinger handschoen wat inhoud dat de latex laag helemaal om de vinger is gerold. Wat zorgt voor een strakke pasvorm. De handschoen heeft geen vinger bescherming wat voor de meer ervaren keepers is. Die door deze keuze van Uhlsport vrijer kunnen bewegen in hun handschoen en een optimale bewegingsvrijheid biedt. Dit is een keepershandschoen die je kan gebruiken bij droog weer en regenachtig weer. De handschoen is net wat beter bij droog weer maar is uitermate geschikt voor alle weersomstandigheden. Ook in de zaal.

Absolutgrip HN Keepershandschoen

Ook deze handschoen is ‘fingersave-loos’ wat een vrijer gevoel geeft en meer bewegingsvrijheid geeft. Bijna alle prof-keepers over de hele wereld keepen zonder fingersave en deze handschoen geeft jou de kans dat gevoel in de handschoen ook te ervaren. De absolutgrip is van topkwaliteit en dat voor een goede prijs. Deze Uhlsport Radar Control keepershandschoen is een HN handschoen wat staat voor half negatief. Dit is een absolutgrip handschoen dat is de foam laag. Uhlsport heeft patent op deze foam wat betekent dat geen enkel ander keepers merk handschoenen mag maken met absolutgrip.

Supergrip Finger Surround Keepershandschoen

Dit is de duurste handschoen van de vier die wij uitlichten. Dat komt omdat dit een supergrip handschoen is en dat is de beste kwaliteit die er wereldwijd verkrijgbaar is. Dat in combinatie met finger surround wat er weer voor zorgt dat deze Uhlsport Radar Control keepershandschoen handschoen strak om je vingers heen gaat zitten voor een optimale pasvorm. Ook zorgt het voor een comfortabel en fijn gevoel in je handschoen. Ook heeft de glove geen fingersave voor optimale comfort in de handschoen en een vrij bewegingsgevoel in de glove. Finger surround, rolt de vinger van de handschoen, helemaal om de vinger van de keeper heen. In de volksmond wordt dit ook wel rolvinger genoemd, Check hier alle rolvinger keepershandschoenen.

Supergrip-keepershandschoenen
Half-negatieve
Supergrip HN Keepershandschoen

Dit is een combinatie van handschoenen die hierboven staan. Er zit van alles wat bij deze heeft de supergrip wat de beste kwaliteit voor een handschoen is. Het is een HN glove wat staat voor half negatief en ook geen fingersave voor goede en fijne beweging in de keepershandschoen. De vingers zijn naar buiten gestikt wat inhoud dat je makkelijker contact maakt met de bal en deze Uhlsport Radar Control keepershandschoen heeft een strakke pasvorm voor optimaal comfort. Als je hier geen ballen mee kunt klemvast pakken, kun je beter gaan schaken of tennissen. Dat is keepen niets voor jou!

Shop HIER de handschoenen

Bekijk HIER alle Uhlsport Radar Control keepershandschoenen van KeepersTalent

In 2021 is de nieuwe collectie van Uhlsport de Pure Alliance. De geel-witte handschoenen hebben een unieke uitstraling. Ederson van Man City keept ook met Uhlsport.