Uhlsport Absolutgrip HN Keepershandschoenen

Uhlsport Absolutgrip HN Keepershandschoenen

In deze allernieuwste blog van UhlsportKeepershandschoenen.nl gaan we je van alles vertellen over de Uhlsport Absolutgrip HN Keepershandschoenen. Een betaalbare glove die beschikbaar is in de maten 7 t/m 11. Nu ook met tussen maten 7.5, 8.5, 9.5 en 10.5. Bij KeepersTalent.nl geniet je van een standaard 10% korting op de adviesprijs + EXTRA 10% korting met de exclusieve kortingscode: 101010.

Uiterlijk

Dit is één van de allernieuwste modellen van het Duitse keepersmerk Uhlsport. Uhlsport is een van de bekendste keepersmerken. Deze compleet zwarte handschoen is een hand

Uhlsport.keepershandschoenen.absolutgrip.hn.
Uhlsport Absolutgrip HN Keepershandschoenen

schoen waarmee je je vertrouwd voelt tussen de palen. Want niemand wil natuurlijk een lelijke handschoen als je eerlijk bent. Want wij verwachten dat deze ”comfort” handschoen over de toonbank gaat vliegen in de feestmaanden. De Uhlsport Absolutgrip HN Keepershandschoenen zijn prijstechnisch de beste handschoen die je kan kopen. Uiteraard is de Uhlsport Supergrip van hogere kwaliteit, maar daar betaal je ook wat meer voor. Op de vingers van deze prachtige handschoen zie je dat er ribbelige elementen zijn toegevoegd, verder onderaan de vingers zie je dat er grotere vormen zijn gebruikt.

Pasvorm

De pasvorm van de Uhlsport Absolutgrip HN Keepershandschoenen is over het algemeen best wel strak, maar dat verschilt per mens natuurlijk.  Het is gemaakte van een zachte stof voor maximaal comfort. Deze handschoen is ultra flexibel. De sluiting van de handschoen heeft een elastische bandage en wrap-around latex riem. De duim is maar half-latex voor de beste flexibiliteit. De half negatieve vingers zorgen ervoor dat de hele handschoen strak om de vingers zitten. De naden zijn naar binnen gestikt, zodat je als je de Uhlsport keepershandschoen aanhebt de naden aan de binnenkant kan voelen. Sommige keepers ervaren zit als onprettig. Het voordeel hiervan is dat de handschoen in een bepaalde vorm wordt gepositioneerd, waardoor je gemakkelijker contact kunt maken met de bal om deze vervolgens klemvast te pakken. Mocht je meer ruimte bij de vingers prefereren, dan kan je beter een handschoen kopen met platte vingers.

Specificaties

Deze handschoen is gemaakt van 57% Latex, 29% Polyester, 9% PU en 5% Nylon.

Wil je de handschoenen voelen/ruiken/testen. Plan dan snel een bezoekje naar Breda waar KeepersTalent gevestigd zit aan de Verbeetenstraat 19 Breda.